Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN KOCAİSPİR: ‘YÜREĞİRLİ BU KONFORU HAK EDİYOR’

BAŞKAN KOCAİSPİR: ‘YÜREĞİRLİ BU KONFORU HAK EDİYOR’

KARACAOĞLAN’DA DOĞALGAZ SEVİNCİ

BASKAN KOCAISPIR: ‘YÜREGIRLI BU KONFORU HAK EDIYOR’

 Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Karacaoglan Mahallesi Dogalgaz Verme Töreninde yaptigi konusmada “Yüregir’de dogalgazin yayginlasmasi için elimizden gelen bütün çabayi gösterecegiz. Yüregirli bu konforu hak ediyor.” dedi. Yüregir’e hizmet noktasinda bütün kurum ve kuruluslarla isbirliginin sürecegini söyledi.

 

Yüregir Karacaoglan Mahallesinde, Aksa Çukurova Dogalgaz Anonim Sirketinin 2019 programi kapsaminda bulunan ve yapimi tamamlanan sokaklar için gaz verme töreni düzenlendi. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir burada yaptigi konusmada “Uygun fiyatla, çevreci ve temiz yakit kullanmak elbette sizlerin de hakki. Dogalgaz konforunu Karacaoglan Mahallesi sakinlerimizle bulusturmanin mutlulugunu yasiyoruz. Suan binden fazla konutumuzun faydalanacagi sekilde sebeke dösenmis durumda. Diger sokaklarimiz ve mahallelerimizin de dogalgaz ile bulusmasi için elimizden gelen bütün çabayi gösterecegiz. Yüregirli bu konforu hak ediyor.

 

Yüregir’imizin diger ilçelerimizle arasindaki gelismislik farkini hizla kapatma gayreti ile Telekom, Enerji Sa ve Aksa Gaz’a ilçemize yapacaklari yatirimlar için tüm imkânlarimizi seferber edecegimizi ifade ettik. Takdir edersiniz ki bu firmalarimiz devlet kurumu degil özel firmalar. Biz rica ettik 2 ayda bin 100 konutu tamamladilar. Vaz geçmek yok. Devam edecegiz. Biz bir taraftan abone olacagiz, bu arkadaslarimizda elbette kar zarar hesabi yapacak. Gerçekçi olalim. Fatih Mehmet Kocaispir her zaman açik ve dürüst oldu size biliyorsunuz. Biz ilçemize yapilacak bütün yatirimlara sonuna kadar destek olacagiz.” sekline konustu.

 Aksa Çukurova Dogalgaz Anonim Sirketi Adana Bölge Müdürü Tufan Duman ise “Karacaoglan mahallemize 5,5 Km Yatirim yaptik. Bin 100 konutumuz suanda gaz kullanabilir durumda. Yatirim yaptigimiz bölgede 580 bina var. Bunlardan 201’i abone olmus durumda. Yaklasik 350 - 400 binamiz henüz aboneligini tamamlamadi. Yatirimlarimiza devam edecegiz.” dedi.

 Karacaoglan Mahallesi'nde yapilan törene Baskan Kocaispir'in yani sira AK Parti Yüregir Ilçe Baskani Yasar Turan, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaslar katildi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli